Papryka – warzywo, które kochamy

aspartam szkodliwość Papryka jest tym warzywem, które niezwykle często gości na naszych stołach pod różnymi postaciami. ...

Więcej

Dostarczajmy naszemu organizmowi odpowiednich ilości błonnika

imola Abyśmy mogli cieszyć się dobrą kondycją zdrowia i prawidłowym funkcjonowaniem organizmu powinniśmy ...

Więcej

Kulinarne specjały z różnych stron świata

Tanie wyżywienie dla grup Warszawa Wszystkie zakątki świata mogą pochwalić się różnymi niesamowitymi potrawami. Są one charakterystycz...

Więcej

Grzyby dają aromat

dachy warszawa Papryka jest tym warzywem, które niezwykle często gości na naszych stołach pod różnymi postaciami. ...

Więcej

Gotujemy dania na kilka obiadów

Przepisy kuchenneNie jesteśmy leniwi, ale na gotowanie nie mamy czasu. W wielu domach, zwłaszcza w takich, w których oboje rodzice pracują obiady gotuje się nawet z kilkudniowym wyprzedzeniem. To nie jest lekceważenie zagadnienia posiłków, ale na pewno sprawa praktyczności. Chętnie byśmy zostawali w domu i gotowali codziennie, ale niestety sytuacja finansowa naszych rodzin nie pozwala nam na to. Dlatego tez przy okazji gotowania zupy mamy do czynienia z wielkim garem, gotujemy tyle, żeby starczyło nawet na dwa, trzy obiady. Podobnie sprawa wygląda z innymi potrawami. Przepisy kuchenne umożliwiają nam zrobienie wielu dań takich, które można zamrozić i z powodzeniem odgrzewać po kilku dniach. Jakie to dania? To różnego rodzaju kotlety, bigosy, nawet niektóre sosy. Możliwości jest wiele, najważniejsze, by odpowiednio te wszystkie dania przygotować. Nie każdy bowiem produkt da się zamrozić, nie każdy rozmrożony dobrze smakuje. Ale nasza kuchnia nie powinna mieć przed nami tajemnic w tej materii.

Tagi: obiad, danie, masowo | Struktura strony