Czasopisma drukują wiele przepisów

aspartam szkodliwość Chcesz się nauczyć gotować? Nic trudnego. Świat mediów jest tutaj wielce pomocny. Niemalże każde cz...

Więcej

Bigos – klasyka polskiej kuchni

imola Nie ma chyba nic bardziej klasycznego nad bigos. Nasza kuchnia uwielbia te potrawę i pojawia się on...

Więcej

Jak umeblować kuchnię

Tanie wyżywienie dla grup Warszawa Kuchnie mają dla nas ogromnie ważne znaczenie. Nie ma się co dziwić, wszak w kuchnie spędzamy dość ...

Więcej

Mięso na grilla trzeba peklować

dachy warszawa Chcesz się nauczyć gotować? Nic trudnego. Świat mediów jest tutaj wielce pomocny. Niemalże każde cz...

Więcej

Gotujemy dania na kilka obiadów

Przepisy kuchenneNie jesteśmy leniwi, ale na gotowanie nie mamy czasu. W wielu domach, zwłaszcza w takich, w których oboje rodzice pracują obiady gotuje się nawet z kilkudniowym wyprzedzeniem. To nie jest lekceważenie zagadnienia posiłków, ale na pewno sprawa praktyczności. Chętnie byśmy zostawali w domu i gotowali codziennie, ale niestety sytuacja finansowa naszych rodzin nie pozwala nam na to. Dlatego tez przy okazji gotowania zupy mamy do czynienia z wielkim garem, gotujemy tyle, żeby starczyło nawet na dwa, trzy obiady. Podobnie sprawa wygląda z innymi potrawami. Przepisy kuchenne umożliwiają nam zrobienie wielu dań takich, które można zamrozić i z powodzeniem odgrzewać po kilku dniach. Jakie to dania? To różnego rodzaju kotlety, bigosy, nawet niektóre sosy. Możliwości jest wiele, najważniejsze, by odpowiednio te wszystkie dania przygotować. Nie każdy bowiem produkt da się zamrozić, nie każdy rozmrożony dobrze smakuje. Ale nasza kuchnia nie powinna mieć przed nami tajemnic w tej materii.

Tagi: obiad, danie, masowo | Struktura strony